Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kaşif Kalkavan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Kas

Ağu

Okulumuza iç cephe boyası hibe ederek eğitim öğretim çalışmalarımızda katkı sağlayan Asal Kimya ve firmanın genel müdürü Atilla ASAL'a teşekkür eder, ticarî faaliyetlerinde başarılar dileriz.

Tem

Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimimiz, siz değerli velilerimizden ve tüm yardımseverlerden gelen bağışlarla daha iyi bir eğitim ortamı oluşturmak, yarışma ve sınavlarda derece yapan öğrencilerimize ödüller sunabilmek, öğrencilerimizle daha verimli sosyal etkinlikler oluşturabilmek için nakdî bağışlarınızı kabul etmektedir.

Tüm bağışçılarımıza destekleri için teşekkür ederiz.

Tem

İspanya'nın Sevilla şehrinde bulunan ADA ITS INSTITUTE adlı okuldan okulumuza proje kapsamında "JOB SHADOWING (İŞ BAŞI GÖZLEM) FAALİYETİ" yapmaya gelen 16 öğretmen ve kurum müdürü 12-16 Haziran 2023'te ağırlanmıştır.

Eğitim sistemi, okul işleyişi, meslek alanındaki laboratuvar ve ders faaliyetlerini gözlemlemişlerdir.

Proramı yürüten Erkan BARS şefimize, atölye - laboratuvar eğitimleri ile ilgili bilgi veren ve "TEKNOPARK“ta işbaşı eğitim konusunda rehberlik eden Birgül GÜLER şefimize, kimya bölümünde deneysel etkinlikler yapan Yücel ASLAN şefimize, bizlere tercümanlık eden yabancı dil öğretmenimiz Müslüm İSOT öğretmenimize, kültürel paylaşım sağlamak amacıyla etkinlik hazırlayan rehberlik öğretmenimiz OĞUZHAN ÇELİK'e ve program boyunca yanımızda desteklerini esirgemeyen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Tuzla Belediyesinin desteği ile Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN MORAL MOTİVASYON BOĞAZ TURU"  4 Mayıs 2023 tarihinde 12. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.