Kas

Kaşif Kalkavan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kimya Teknolojileri Alanı öğretmenleri ve öğrencileri yeni eğitim öğretim yılında "Kolonya, Dezenfektan, Çamaşır Suyu, Ultra Kıvamlı Çamaşır Suyu, Sıvı El Sabunu, Yüzey Temizleyicisi" ile üretimleri ve satışları devam ediyor. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve ya ürünlerimizi satın almak için Kimya Teknolojileri Alan Şefimiz Yücel ASLAN ile irtibata geçiniz.

Okul İrtibat Telefonumuz: 0216 673 35 67

Ock

Betonlaşmaya inat doğayı ve toprağı korumak adına, 100. yıla yakışır çok anlamlı bir proje gerçekleştiren öğretmenimiz Latife Selin PAMUKÇU hocamıza, katılım sağlayan öğrencilerimize ve fidan desteğinde bulunan Tuzla Belediyesine teşekkür ederiz.

Ock

10 Aralık 1948’de Fransa’nın başkenti Paris’te toplanan BM Genel Kurulunda “İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi” oy birliğiyle  kabul oldu. 30 maddesi olan bu bildirgeyi Türkiye kurucu ülke olarak ilk onaylayan ülkeler arasında yer almıştır. Bu beyanname insana değer veren, özgürlük, eşitlik, adalet tanıyan bir duyurudur.