Nis

Nis

Okulumuzda "7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü" kapsamında, öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak adına okul panosu hazırlandı, rehberlik servisi tarafından sınıflarda konu ile ilgili bilinçlendirme seminerleri düzenlenerek video sunuları izlettirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle okulumuzda hazırlanan program için öğrenci ile öğretmenlerimize ve katkı sağlayan okul idaremize teşekkür ederiz.

Kas

Kaşif Kalkavan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kimya Teknolojileri Alanı öğretmenleri ve öğrencileri yeni eğitim öğretim yılında "Kolonya, Dezenfektan, Çamaşır Suyu, Ultra Kıvamlı Çamaşır Suyu, Sıvı El Sabunu, Yüzey Temizleyicisi" ile üretimleri ve satışları devam ediyor. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak ve ya ürünlerimizi satın almak için Kimya Teknolojileri Alan Şefimiz Yücel ASLAN ile irtibata geçiniz.

Okul İrtibat Telefonumuz: 0216 673 35 67

12.sınıfta beklemeli durumda olan öğrencilerimizin dikkatine;