Ferşat İHTİYAROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

Lisans Öğrenimi:  Karadeniz Teknik Üniversitersi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

Meslek hayatına 1995 yılında Kırşehir´de başladı. Sırasıyla Kocaeli, Bursa, İstanbul olmak üzere 4 farklı ilde farklı türdeki okullarda görev yapmıştır.

En son görev yeri İstanbul Pendik İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olup 19.07.2016 tarihinde okulumuz İstanbul Tuzla Kaşif Kalkavan Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde göreve başlamıştır.

"Değerli Öğretmenlerimiz,Kıymetli velilerimiz ve siz sevgili öğrencilerimiz:Eğitim-Öğretim hususunda hepimize önemli görevler düşmektedir.Biz öğretmenlere düşen görevler eğitim ve öğretimin çalışmalarını bilimsel esaslara göre yapmaktır.Siz anne ve babalara düşen görevler çocuklarınıza daha fazla sahip çıkmak,yeterince zaman ayırıp onlarla ilgilenmektir.Öğrencilerimize düşen görev ise aldığı vazifeyi yerine getirmektir.Her şeyden önce kişi iyi bir insan olmalıdır.Yaşama kendimizden ne katarsak yaşamdan da onu alırız."

Saygılarımla...

Ferşat İHTİYAROĞLU